dilluns, 21 de juliol de 2014

Minecraft en papercraft!


M'agrada molt jugar al Minecraft i vaig pensar que seria divertit poder tenir les figures del joc per poder jugar amb l'Henoch, per això vaig buscar en el Google "papercraft minecraft" per veure que trobava i vaig trobar bastants blocs on hi havia mobs i blocks per descarregar i imprimir per poder muntar les figures. El bloc on en vaig trobar més és Minecraft Papercraft Mania.


Després d'imprimir els mobs i els blocks que volíem, els vam enganxar en cartrons amb la cola de barra perquè les figures quedessin més fortes.


Al cap d'uns 5 minuts ja les podíem retallar.Per doblegar-les vam fer servir un regle  perquè amb el cartró costa una miqueta.Després de doblegar-les vam fer servir una cola especial, més forta que la de barra, per enganxar-les ben enganxades. I així ens van quedant


I com que casi cada dia ens posem a retallar i muntar figures una estona i, a més a més la nostra mare també ens ajuda, ja en tenim unes quantes!
Estic molt content perquè muntar figures de papercraft m'agrada i ara que ja en tenim unes quantes, el meu germà i jo podem jugar amb elles i muntar-nos les nostres  històries!

Publicat pel Pau