dilluns, 31 d’agost de 2015

Xurros casolans!


Abans d'ahir vam fer uns xurros casolans molt bons i que no costen gens de fer. Deixo la recepta aquí escrita per si us bé de gust preparar-los.

INGREDIENTS
  • 1 Got d'aigua
  • 1 Got de farina
  • 1 Pessigada de sal
  • 1 Culleradeta de bicarbonat
  • Oli de gira-sol
  • Xocolata desfeta o sucre
ELABORACIÓ

Es posa l'aigua al foc amb la sal. Quan l'aigua comença a bullir, l'apartem del foc i li afegim la farina amb el bicarbonat. Ho remenem ben remenat fins que ens quedi una massa compacta i sense grumolls. Seguidament posem dos dits d'oli de gira-sol en una paella i quan estigui ben calent, comencem a fregir els xurros fent servir una mànega xurrera.
Deixo unes fotos que vaig fer mentre els fèiem perquè es vegi bé.





BON PROFIT!

Publicat pel Pau 

2 comentaris:

Ivan ha dit...

Molt bona recepta...tot i que jo hauria comentat l'ús dels palets xinesos...per girar-los un cop són a l'oli, tal i com es veu a les fotos. En tot cas segur que els vau gaudir i feien una pintassa ben bona. Felicitats!!!

Lídia Sinués Alberich ha dit...

Gràcies Ivan! Estaven molt bons i els pals xinesos a casa ho fem així però també es pot fer amb unes pinces o el que a tu et vagi millor. Adéu! Pau.